НОВА ПЛАТФОРМА ДЛЯ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЄЮ ВІД ОПЕРАТОРУ РИНКУ

Розроблена АТ “Оператор ринку” платформа RETAIL ENERGY PLATFORM (REP) є відповіддю на запити підприємств та бізнесу Україна взагалом. На даному майданчику постачальник має змогу презентувати себе, запропонувати свої умови та ціну постачання електроенергії, а споживач – знайти для себе вигідну пропозицію.

«Практика говорить про те, що лише 0,2% малого бізнесу в Україні купує електричну енергію за складними ринковими алгоритмами: на ринку двосторонніх договорів, ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому та балансуючому ринках.

Ті, хто у власності держави, заявляє про наміри придбати е/е через Prozoro. Компанії з приватного сектору, які споживають до 50 тис кВт·год у місяць, контрактують електроенергію у ПУПів – постачальників універсальних послуг, ті, котрі споживають від 50 тис кВт·год до 100 тис кВт·год – у постачальників з регіону ведення бізнесу. Однак, не всі знають, що ліцензія на право бути постачальником електричної енергії поширюється на всю країну, і споживач може купити у того, хто пропонує найнижчу ціну – незалежно від того, знаходиться виробництво у Львові, чи Харкові», – пояснили у Оператора ринку.

«20% від загального обсягу споживання електроенергії в державі постачальники купують на майданчику «Оператора ринку». REP – це наше нове ІТ-рішення як легко споживачу знайти свого постачальника. Платформа дозволяє швидко і безплатно знайти потрібні кіловат-години у постачальників – у ліцензованих учасників ринку електричної енергії», – відзначив генеральний директор АТ «Оператор ринку» Олександр Гавва.

ТОВ “ЦЕНТРЕНЕРГОЗБУТ” активно бере участь в усіх ініціативах та нововведеннях. Компанія вже зареєструвалась на REP і вказала сферою своєї діяльності всі області України (окрім окупованих). Ми постачаємо електричну енергію у всі регіони нашої країни, і маємо діючі Договори на розподіл електричної енергії з усіма Операторами систем розподілу (ОСР) України.

Центр прийому споживачів:

Україна, м. Черкаси, б-р Шевченка 208, 3 поверх

+38(067)670-25-76

centrenergozbut@ukr.net